Võistlused
Teema: Määratlemata

Spordielamused.ee tiimiliikmed Kenny Kivikas ja Tauno Tiirats valmistuvad suurteks võistlusteks.

Kenny osaleb järgmisel nädalal toimuvatel orienteerumise Euroopa meistrivõistlustel Rootsis ning Tauno osaleb esimest korda Tartu Jooksumaratoni pikal distantsil 13. mail.

Tauno testis enda jooksuvormi neljapäeval toimunud Tudengijooksul. 7,4km pikkuse raja läbis ta 27.49-ga ja sai 6. koha.

Kenny on praegu juba Rootsis valmistumas raskeks nädalaks. Euroopa meistrivõistluste esimene start on esmaspäeval, kavas lühiraja kvalifikatsioon. Teisipäeval teeb esimese stardi ka Kenny, siis toimub tavaraja kvalifikatsioon. Kolmapäeval on sprindi kvalfikatsioon, Kenny stardis. Neljapäeval lühiraja finaalid, reedel tavaraja finaalid ja laupäeval sprindi finaalid. Võistlused lõppevad pühapäeval teatevõistlusega. Olgu öeldud veel lisaks, et igal individuaaldistantsil on kolm kvalifikatsioonigruppi ja igast grupist pääseb A-finaali 17 parimat. Kenny eesmärk on saada oma esimestel täiskasvanute tiitlivõistlustel vähemalt ühel individuaaldistantsil A-finaali. Võistluste koduleht: www.eoc2012.se

Nii Tartu Jooksumaratoni kui Euroopa meistrivõistluste tulemusi ning sportlaste muljeid kajastame ka siin kodulehel.